Hem pensat entre tots que seria una bona idea fer panades a classe per poder menjar-les el darrer dia en es Fornassos, per tant hauríem de dur receptes per tal de veure els diferents ingredients o si són totes iguals, per tal de triar-ne una. Gràcies.Mª Antònia.
Ingredients
ResponderEliminar1 Kg de farina
250 cc de saïm fos
250 cc d aigua
Sal
2 Kg de carn de be (cuixa)
Xulla
Sobrassada
Sal
Pebre bo
Pebre vermell
Oli d'oliva
Pèsols i ceba (opcional) 1 mesura d oli d oliva.
1 mesura d aigua
1/2 mesura de saïm
suc de taronja : aproximadament el suc de dues o tres taronges (a gust de cadascú)
3 vermells d ous
sal
tota la farina que se begui.
MARGA
Ingredients
ResponderEliminarPer la pasta:
1. 350g de saïm.
2. 1 tassa (50g aprox.) d'oli d'oliva.
3. 1 Kg de Farina.
4. Aigua.
Farcit (carn):
1. Carn mesclada: porc (magra i/o panxeta), xot (bè), pit de pollastre o indiot.
2. Sal.
3. Pebre bo.
Farcit (pèsols):
1. Pèsols.
2. Carxofa (tallada petit).
3. Grell (tallat petit).
4. Sal.
5. Sobrassada.
monika