reloj

relojes web gratis

jueves, 22 de marzo de 2012

Hem pensat entre tots que seria una bona idea fer panades a classe per poder menjar-les el darrer dia en es Fornassos, per tant hauríem de dur receptes per tal de veure els diferents ingredients o si són totes iguals, per tal de triar-ne una. Gràcies.Mª Antònia.

2 comentarios:

  1. Ingredients
    1 Kg de farina
    250 cc de saïm fos
    250 cc d aigua
    Sal

    2 Kg de carn de be (cuixa)
    Xulla
    Sobrassada
    Sal
    Pebre bo
    Pebre vermell
    Oli d'oliva
    Pèsols i ceba (opcional) 1 mesura d oli d oliva.
    1 mesura d aigua
    1/2 mesura de saïm
    suc de taronja : aproximadament el suc de dues o tres taronges (a gust de cadascú)
    3 vermells d ous
    sal
    tota la farina que se begui.
    MARGA

    ResponderEliminar
  2. Ingredients

    Per la pasta:

    1. 350g de saïm.
    2. 1 tassa (50g aprox.) d'oli d'oliva.
    3. 1 Kg de Farina.
    4. Aigua.

    Farcit (carn):

    1. Carn mesclada: porc (magra i/o panxeta), xot (bè), pit de pollastre o indiot.
    2. Sal.
    3. Pebre bo.

    Farcit (pèsols):

    1. Pèsols.
    2. Carxofa (tallada petit).
    3. Grell (tallat petit).
    4. Sal.
    5. Sobrassada.
    monika

    ResponderEliminar